Gratuită, utilă și intuitivă: aplicația momondo pentru planificarea călătoriilor

Rapidă, ușor de folosit, deșteaptă și frumoasă foc: cam asta ar fi de spus despre aplicația momondo pentru planificarea călătoriilor. Descarc-o acum și pune-te pe plănuit vacanțe

Ia drumul sigur către hoteluri și bilete de avion ieftine

Ia drumul sigur către hoteluri și bilete de avion ieftine

Categorie Sfaturi călătorie

Data 21/12/2016

Dacă ceva merge bine, nu te apuci să-l repari! Asta e clar! Eventual îl îmbraci diferit, îi dai o nouă culoare sau îi cumperi o husă asortată. Metaforic vorbind, asta am făcut și noi cu a noastră aplicație pentru planificat călătorii și am obținut o variantă mai puternică și mai rapidă ca niciodată. Și nu numai că funcționează grozav, dar mai și încântă ochiul în aceeași măsură.

Știm sigur că utilizatorii momondo își adoră smartphone-urile: 60% dintre voi au folosit deja aplicația noastră cel puțin o dată pentru a compara prețurile hotelurilor sau pentru a găsi cele mai ieftine zboruri când și-au planificat călătoriile. Și asta se întâmplă tot mai des pentru că am văzut cum, în fiecare an, numărul rezervărilor făcute prin aplicație a crescut cu 121%. Spus mai pe șleau: aplicația contează pentru voi!

Pentru a ține pasul cu feedback-ul primit prin App Store și Google Play, aici, în culisele momondo, lucrăm constant la update-uri și alte ferchezuiri. Dar ultima schimbare a aplicației, făcută din cap până-n picioare, a fost în 2013!

Așa că era timpul pentru o transformare și voi ne-ați așteptat prea mult până să ne dați de știre care vă sunt doleanțele. Ne-ați transmis faptul că designul aplicației influențează întreaga experiență de utilizare și că ceea ce funcționa perfect acum 3 ani, acum nu mai alunecă tocmai ca o bucată de cașmir pe un picior proaspăt epilat. Iar noi am fost complet de acord și ne-am pus pe treabă.

Și pentru că știm că nu doar aparențele contează, după câteva touch-uri o să observi că nu am schimbat doar asta. Am făcut interfața să meargă brici, am îmbunătățit funcționalitățile, am introdus tot soiul de interacțiuni noi, am regândit întreaga experiență de căutări și rezervări, iar rezultatul ne umflă pieptul de mândrie: avem acum cea mai intuitivă aplicație pentru planificat călătorii.

Noua interfață este schimbarea ce-ți va sări imediat în ochi (după look-ul deosebit de chic, bineînțeles) pentru că acum, frunzăritul printre prețurile la zboruri, la hoteluri sau răsfoitul propriului profil este mai simplu ca oricând, la o distanță de câteva amprente de deget mare.

Te poți loga în cont direct din aplicație, îți poți accesa alertele de preț, zborurile și hotelurile preferate și, bineînțeles, îți poți selecta preferințele folosind această aplicație de travel prietenoasă până la Dumnezeu.

hotel_results

Am introdus noi filtre pentru căutările de zboruri și hoteluri deopotrivă: alianțe aeriene, durata maximă de zbor, lanțuri hoteliere și câte și mai câte, doar pentru că tu să găsești fix ceea ce cauți cu minimul de efort.

Pagina dedicată hotelurilor îți va smulge cel puțin un zâmbet când vei vedea îmbunătățirile pe care le-am adus hărții. Dacă foloseai deja opțiunea desenului pe hartă pentru a găsi hotelurile dintr-o anumită zonă, o să observi că am îmbunătățit-o și pe asta (nu știi despre ce vorbim? Află că în aplicația momondo nu trebuie decât să desenezi o oarecare formă pe hartă, în colțul de lume care te interesează, iar noi îți arătăm ce hoteluri vor fi disponibile acolo în perioada în care ajungi tu). Ca să nu mai vorbim despre galeriile foto ale hotelurilor: mai mari, mai multe și mai de calitate!

Ca să concluzionăm: noul design arată trăsnet și face ca aplicația să fie mai intuitivă și mai ușor de folosit ca niciodată. Lesne de închipuit că opțiunile anterioare sunt toate la locul lor: calendarul de tarife și orarul te așteaptă acolo, ca de obicei, pentru a te înștiința degrabă cum poți economisi bani jucându-te puțin cu datele de zbor.

Indiferent dacă ești deja un utilizator împătimit al aplicației sau dacă tocmai te-am convins să o instalezi pentru prima dată, întâi și-ntâi, asigură-te că ți-ai creat un profil gratuit pentru a avea acces la toate opțiunile cu care poți să economisești bani. Și nu uita să-ți personalizezi căutările pe cât de mult posibil.

Acum intră repejor în App Store sau Google Play și descarcă-ți sau actualizează-ți cea mai tare aplicație pentru găsirea zborurilor ieftine și compararea prețurilor hotelurilor.

Pentru câteva doze în plus de inspirație, testează Caută Pretutindeni, lasă norocul să te poarte pe brațele-i și vezi unde ți se prezice următoarea călătorie. După ce norii îndoielii de pe cerul viitoarei destinații s-au risipit, descarcă momondo places: ghidurile noastre gratuite despre orașe; funcționează offline, le găsești disponibile în engleză și sunt continuu actualizate de către localnici.

Publicat

21/12/2016