Mașini de închiriat Sunnycars în Dresda

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Dresda

Dresda, Germania
10 Dec — 17 Dec
Dresda, Germania
Sun 10/12
Amiază
Sun 17/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dresda în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Dresda, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

8 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Dresda

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Dresda Dresden Arpt?

Sunnycars are 2 sucursale în Aeroportul Dresda Dresden Arpt. Vei găsi agenția Sunnycars la adresele Dresden Airport, respectiv Wilhelmine-Reichard-Ring 1.

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Dresda?

Sunnycars are 8sucursale de închirieri auto în Dresda. Conform datelor noastre, cea aflată la Friedrichstr. 65 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 87% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Sunnycars în Dresda au ales să o închirieze de la Sunnycars, aflată la Friedrichstr. 65.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dresda?

Prices for mașini in Dresda are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dresda?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 69 de operatori pentru mașini în Dresda..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dresda?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dresda. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dresda?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Dresda. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dresda

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.