Mașini de închiriat Sixt în Rotterdam

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Rotterdam

Rotterdam, Olanda
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Rotterdam, Olanda
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Rotterdam în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Rotterdam, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

5,3

Evaluare Generală

4,3

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

4,6

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Rotterdam

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Rotterdam se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Rotterdam. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto Sixt în Aeroportul Rotterdam The Hague (Airportplein 4).

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Rotterdam, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 185 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 185 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Sixt are în Rotterdam 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Weena 4. 47% dintre cei care au închiriat o mașină de la Sixt în Rotterdam în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de la Sixt în alte orașe din Olanda