Mașini de închiriat Sixt în Barcelona

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Barcelona

Barcelona, Spania
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Barcelona, Spania
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Sixt în Barcelona, Catalonia

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

18 € - 96 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 429 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Sixt în Barcelona, Catalonia este ianuarie, când prețul mediu este de 18 € pe zi. Acesta este un preț cu 70% mai ieftin decât media anuală de 60 €, percepută de Sixt pentru o mașină Mică în Barcelona. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Barcelona în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Barcelona, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,4

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Barcelona

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Barcelona se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Barcelona. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Barcelona-El Prat, a cărei adresă este Terminal 1 & 2 Llegadas.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Sixt în Barcelona au preferat o/un Compact. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 87 €/zi și la unul minim de 41 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Compact este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la Sixt, în Barcelona. Închirierea costă, în medie, 87 €/zi (cu 44% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 63% dintre utilizatorii noștri au ales Compact pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Barcelona.

Terminal 1 & 2 Llegadas este cea mai populară sucursală a agenției Sixt dintre toate cele 9 locations pe care le are în Barcelona. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 49% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sixt, au făcut-o din această sucursală în Terminal 1 & 2 Llegadas.


Mașini de la Sixt în alte orașe din Spania


Mașini de închiriat de la alte agenții din Barcelona

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sixt? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Barcelona