Mașini de închiriat SURPRICE CAR RENTAL în Baku

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Baku

Baku, Azerbaidjan
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Baku, Azerbaidjan
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Baku în SURPRICE CAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL din Baku, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu SURPRICE CAR RENTAL în Baku

SURPRICE CAR RENTAL vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Baku se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Baku. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Baku Heydar Aliyev. Adresa biroului de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL este Heydar Aliyev International Airport.

SURPRICE CAR RENTAL are 4 sucursale de închirieri auto în Baku. Conform datelor noastre, cea aflată la Heydar Aliyev International Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 56% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la SURPRICE CAR RENTAL în Baku au ales să o închirieze pe cea aflată la Heydar Aliyev International Airport.