Mașini de închiriat OK RENT A CAR în Palma de Mallorca

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu OK RENT A CAR în Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu OK RENT A CAR în Palma de Mallorca, Balearic Islands

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

10 € - 114 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 114 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la OK RENT A CAR în Palma de Mallorca, Balearic Islands este octombrie, când prețul mediu este de 10 € pe zi. Acesta este un preț cu 75% mai ieftin decât media anuală de 40 €, percepută de OK RENT A CAR pentru o mașină Mică în Palma de Mallorca. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Toyota Corolla
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
OK RENT A CAR

111 €/zi

5 iul - 15 iul
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
OK RENT A CAR

118 €/zi

5 iul - 15 iul
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Palma de Mallorca în OK RENT A CAR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto OK RENT A CAR din Palma de Mallorca, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,4

Informații despre mașini de închiriat cu OK RENT A CAR în Palma de Mallorca

OK RENT A CAR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Palma de Mallorca se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Palma de Mallorca. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan. Adresa biroului de închirieri auto OK RENT A CAR este Camino Son Fangos.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip SUV sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Palma de Mallorca, în luna iunie. Conform prețurilor agenției OK RENT A CAR din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 18 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip SUV. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 8 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Cel mai ieftin tip de mașină închiriat de OK RENT A CAR în Palma de Mallorca este SUV, cu un preț mediu pe zi de 18 €. Acesta este cu 14% mai ieftin cea mai scumpă mașină închiriate de OK RENT A CAR , ceea ce înseamnă că economisești bani alegând această opțiune. 50% dintre utilizatorii momondo care au închiriat o mașină în Palma de Mallorca, cu OK RENT A CAR , au ales SUV, de multe ori datorită costului redus.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Palma de Mallorca

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la OK RENT A CAR ? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Palma de Mallorca