Mașini de închiriat Express Rent a Car în Poznan

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Express Rent a Car în Poznan

Poznan, Polonia
14 dec — 21 dec
Poznan, Polonia
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Poznan în Express Rent a Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Express Rent a Car din Poznan, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Express Rent a Car

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Express Rent a Car în Poznan

Are Express Rent a Car o sucursală în Aeroportul Poznan Lawica?

Express Rent a Car are 1 sucursală în Aeroportul Poznan Lawica. Vei găsi agenția Express Rent a Car la adresa Poznan Airport.

Câte sucursale de închirieri auto are Express Rent a Car în Poznan?

Există 4 Express Rent a Car sucursale de închiriere de mașini în Poznan. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Express Rent a Car din Poznan se află la Poznan Airport. 51% dintre cei care au închiriat o mașină de la Express Rent a Car în Poznan în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Poznan?

Prețurile pentru mașini în Poznan sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Poznan?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Poznan este de 88 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Poznan?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Poznan. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Poznan?

Pentru a închiria o mașină în Poznan, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Poznan

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.