Mașini de închiriat Budget în Al Khobar

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Al Khobar

Al Khobar, Arabia Saudită
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Al Khobar, Arabia Saudită
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Al Khobar în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Al Khobar, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Al Khobar

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Budget în Al Khobar în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Budget a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Budget oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Al Khobar (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Budget dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Movenpick Hotel este cea mai populară sucursală a agenției Budget dintre toate cele 5 locations pe care le are în Al Khobar. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 50% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Budget, au făcut-o din această sucursală în Movenpick Hotel.