8 cele mai frumoase insule din Thailanda

Fiindcă momondo te ajută să găsești bilete de avion ieftine și cele mai bune oferte pentru hoteluri, îți va fi foarte ușor să iei o pauză și să te bronzezi pe plajele cu nisp fin din cele mai frumoase 8 insule din Thailanda.

Koh Samet

1-Koh Samet-cele-mai-frumoase-insule-din-thailanda

Începe din Koh Samet călătoria ta prin insulele Thailandei.

Uită de faimosa insulă Phangan. Atunci când vor să petreacă, cei din Bangkok merg în Koh Samet. Golfurile protejate, nisipul fin și apa albastră limpede sunt atracțiile care îi farmecă pe turiștii care vin aici în weekend, plajele idilice fiind decorul perfect pentru petreceri care durează toată noaptea.

Fumul de la narghilele și jongleriile cu foc se amestecă pe malurile din Sai Kaew, înainte ca luminile strălucitoare și gălețiile pline de sticle cu băutură din clubul Silversand Bar să dea tonul petrecerii nocturne. Când obosești, retrage-te într-un golf liniștit și odihnește-te – sunt multe golfuri ferite de zgomotul petrecerilor.

Vino pe plajă! Află mai multe despre Koh Samet și rezervă-ți vacanța de pe momondo.

Koh Yao Yai

5-Koh-Yao-Yai-unde-sa-mergi-in-thailanda

Iubești natura? Koh Yao Yai este insula thailandeză perfectă pentru tine.

Aflată la jumatea distanței dintre Krabi și Phuket, în golful Phang Nga, Koh Yao Yai este fata din vecini cu un corp de fotomodel. Lungă, subțire și superbă, este aproape necunoscută datorită comunităților de localnici care limitează numărul de turiști, și asta e un lucru bun.

Principala atracție din Koh Yao Yai este lipsa de atracții – nu te aștepta la o viață de noapte distractivă sau plimbări pe ape cu banana gonflabilă. Activitatea cea mai ineresantă pe care o vei vedea aici este cea a localnicilor care pescuiesc în bărci cu coadă lungă. Această fată simplă și sofisticată îți oferă o baie printre frumusețile naturii: carsturi din calcar, parcă din altă lume, golfuri turcoaz și plaje splendide cu nisip alb.

Vino pe plajă! Află mai multe despre Koh Yao Yai și rezervă-ți vacanța de pe momondo.

Koh Tao

3-koh-tao-plaje-din-Thailanda

Mai puțin cunoscută, dar un spectacol al naturii, Koh Tao oferă unele dintre cele mai frumoase plaje din Thailanda.

Înconjurată de maluri cu bolovani și corali, Koh Tao este un paradis pentru scufundări. În golfurile mai liniștite, pești tropicali multicolori se apropie și te cercetează, iar mai în larg, pașnicii rechini-balenă înoată în adâncurile apelor limpezi.

O adunătură de stațiuni pline cu bungalouri, cafenele de plajă și școli de scufundări se găsesc de-a lungul plajei Sairee – zgomotoasă, plină de viață și plină de distracție. Dacă vrei ceva și mai elegant, mergi în stațiunile luxoase, la sud de chei, sau evadează într-o vilă din munți și bucură-te de aerul curat și de peisajele extraordinare. O plimbare în jurul insulei învecinate Nang Yuan este o călătorie memorabilă într-un loc exotic superb.

Vino pe plajă! Află mai mult despre Koh Tao și rezervă-ți vacanța de pe momondo.

Insulele Similan

6-Insulele-Similan cele-mai-frumoase-plaje-din-Thailanda

Scufundă-te în apă și vezi lumea acvatică plină de viață din jurul arhipelagului Similan.

Plaje cu nisip fin, acoperite cu bolovani, zgomote din pădurile pline de păsări și o infrastructură simplă, care protejează natura sălbătică a insulelor Similans. Dacă ar exista un concurs mondial cu titlul “Raiul pe Pământ”, acest arhipelag compus din 9 insule ar putea câștiga trofeul. Ascunse sub ape, frumusețile naturale din Andamans te așteaptă să le descoperi.

Aici poți face snorkeling, plonjări, pluti pe apele azurii, culege scoici de pe plajă, zări delfini, observa păsări – insula fiind un adevărat sanctuar pentru cei care iubesc natura.

Vino pe plajă! Află mai mult despre Insulele Similan și rezervă-ți vacanța de pe momondo.

Koh Chang

4-koh-chang-calatorie-thailanda

Explorează peisajul subacvatic și coastele pline de vegetație din Koh Chang.

Această insulă thailandeză este ploioasă și muntoasă, dar merită vizitată. În afară de “autostrada” șerpuitoare cam periculoasă, Koh Chang are păduri dese și apusuri de soare superbe. Insula oferă vizitatorilor plaje întinse pustii, bere ieftină răcoroasă și o atmosfera liniștită și exotică.

Lonely Beach atrage călători singuratici de pe insulă, iar după ce ajung aici, unii dintre ei nu se mai pot despărți de aceste locuri. Înoată, fă drumeții, plonjează în apă sau lenevește în hamac – aici ești liber să-ți faci propriul program. Petreceri care țin toată noaptea oferă distracție pentru doritori.

Vino pe plajă! Află mai multe despre Koh Chang și rezervă-ți vacanța de pe momondo.

Ko Phi Phi

7-Ko-Phi-Phi-locuri-de-vizitat-in-Thailanda

Distrează-te pe insula Ko Phi Phi, una din destinațiile noastre favorite din Thailanda .

Renumită datorită frumuseții sale incredibile, Ko Phi Phi este o petrecăreață care are mulți admiratori. Încă mai atrage priviri, dar câteodată petrece atât de mult, încât vei dori să îți mai odihnești privirea.
Ești norocos, aici ai multe opțiuni: plaje albe, ape azurii și jungle tropicale – insulele Phi Phi sunt un topmodel de succes. Dezavantajul este că va trebui să o împarți cu mii de tineri petrecăreți care se lasă în voia băuturii, departe de vigilența părinților.

Plimbă-te cu barca cu coadă lungă și privește maimuțele cum se leagănă pe crengi, explorează peșteri cu picturi preistorice, fă scufundări și admiră recifelele de corali. Ele au început să fie amenințate cu dispariția, așa că bucură-te de peisajele marine cât mai ai ocazia.

Vino la plajă! Află mai multe despre Ko Phi Phi și rezervă-ți vacanța de pe momondo.

Koh Samui

8-Koh-Samui-insula-koh-samui

Când te trezești dimineața într-una din vilele luxoase din Koh Samui nu ai nicio scuză să nu faci o baie.

Numită “Samui”, “oaza de pace”, această insulă grațioasă din golf este într-adevăr superbă și o alegere perfectă, având de toate pentru toți. În partea de nord est vei petrece ca o vedetă rock. Dacă dorești să vezi Thailanda de altă dată, mergi în sud, unde o să găsești: sate pescărești, palmieri înalți și poteci care duc spre golfuri ascunse.

Frumoasele plaje din nord sunt cosmopolite și scumpe, la fel cum sunt cele din Phuket, deși o excursie cu scuterul te poate purta prin teritoriul rustic plin de bungalouri.

Indiferent unde te-ai afla în Koh Samui, trebuie neapărat să plonjezi în apa caldă și sclipitoare. Datorită faptului că aeroportul se afla în mijlocul orașului, ești la o distanță de 70 de minute de Bangkok.

Vino pe plajă! Află mai mult despre Koh Samui șirezervă-ți vacanța de pe momondo.

Koh Phangan

2-Koh-Phangan-petrecere-de-luna-plina-Thailanda

The Full Moon Party is in full force.

Poate că ai văzut această renumită insulă a petrecerilor pe la știri, din fericire, în realitate Koh Phangan are o atmosferă mai puțin intensă decât se zvonește. Petrecerea de Lună Plină de pe plaja din Haad Rin, este într-adevăr, o nebunie a petrecerilor, dar dacă zgomotoasele baruri de plajă și diferitele tipuri de băuturi nu te atrag, ai la dispoziție multe alte plaje unde poți să stai liniștit.

Mergi pe coasta de vest pentru cele mai bune plaje sau bucură-te de o viață boemă în partea de nord și fă yoga și meditează. Când te-ai săturat de liniște, poți colinda zona comercială, plină de cocktailuri savuroase, de lângă plaja animată, Haad Rin.

Vino pe plajă! Află mai multe despre Koh Phangan și rezervă-ți vacanța de pe momondo.

Dorești mai multe informații despre plaje și natură? Vizitează blogul momondo și citește care sunt cele mai bune plaje din Costa Rica sau află care sunt cele mai bune plaje pentru cei care fug de soare.