Nopți terifiante într-unul dintre 6 cele mai bântuite hoteluri ale lumii

Nu mai știi cum să adaugi niscaiva… imprevizibilitate viitoarei tale călătorii? Nu te lăsa păcălit de faptul că, poate la prima vedere, aceste destinații nu par să aibă nimic care să zbârlească părul. Stai mai bine să afli câteva ceva despre trecutul lor, vezi ce declară foștii oaspeți și judecă apoi. Găsește cel mai ieftin zbor către una dintre aceste șase destinații și rezervă o cameră la hotelurile care dau fiori pe șira spinării. Asta… dacă te încumeți, desigur.

Caută zboruri ieftine

First World Hotel – Genting Highlands, Malaysia

Fantomele răposaților cartofori bântuie zidurile Hotelului First World

Fantomele răposaților cartofori bântuie zidurile Hotelului First World

Dacă nu te deranjeză să te joci puțin cu focul, cumpără-ți bilet către Kuala Lampur. The First World Hotel are câte puțin din fiecare: se află taman în vârful Munților Titiwangsa și include în domeniile sale, o pădure tropicală și un parc tematic. Până aici toate bune. Cea mai misterioasă atracție a sa, însă, este o activitate paranormală.

Umblă vorba cum că, nu doar unul, ci mai mulți oaspeți ai celui mai mare hotel din lume au avut parte de nopți mai albe ca omătul, din cauza strigoilor neobosiți care bântuie cele 7.351 de camere. Se pare că acești zgomotoși sunt fantomele jucătorilor putred de bogați care au pierdut averi întregi la cazinourile resortului.

Caută zboruri ieftine Rezervă o cameră la acest hotel

Hotel Burchianti – Florența, Italia

Rezervă un zbor ieftin către Florența și petrece-ți măcar o noapte în locul unde Benito Mussolini obișnuia să-și petreacă timpul în anii ’30: Hotel Burchianti – unul dintre cele mai înspăimântătoare locuri din oraș.

Oaspeții au raportat prezența fantomatică a unei bătrâne femei croșetând din confortul unui fotoliu și cea a unei cameriste, grăbită să curețe camerele la orele tinere ale dimineții. Pentru cea mai mare sperietură posibilă, rezervă Camera Fresco unde frumoasa decorație a tavanului este învinsă de prezențe stranii care bântuie camera.
Inimile de leu care și-au petrecut noaptea în acest palat-criptă au descris sentimentul de a fi urmăriți de o entitate necunoscută și de un suflu de gheață care le mângâia fața. Toate aceste povești de groază nu au afectat, însă, recomandările excelente ale hotelului.

Caută zboruri ieftine Rezervă o cameră la acest hotel

Russell Hotel – Sydney, Australia

Hotelul Russell și marinarul fantomatic își fac veacul în inima cartierului The Rocks

Hotelul Russell și marinarul fantomatic își fac veacul în inima cartierului The Rocks

Te gândești că nu tolerezi nimic mai prejos de cel mai bun loc unde să-ți odihnești corpul după un zbor lung către Sydney? Nu căuta mai departe de Russell Hotel. Situat în The Rocks, cel mai vechi cartier al orașului, hotelul era frecventat de marinari certați cu liniștea, în căutarea unui acoperiș.

Ulterior, hotelul a fost folosit pe post de spital, în timpul epidemiei bubonice de la începului anilor 1900. De atunci și până în zilele noastre, The Russell Hotel s-a transformat într-unul dintre cele mai bune pensiuni din Sidney, dar spiritele trecutul său rămân încă prezente. Un fost marinar, client al Camerei 8, trece ca un spectru abia vizibil, încruntat şi preocupat să se asigure că ai săi camarazi dorm în condiţii de siguranţă.

Caută zboruri ieftine Rezervă o cameră la acest hotel

Queen Anne Hotel – San Francisco, California, SUA

Începându-și existența sub numele de Domnișoara Mary Lake, o instituție școlară pentru fete, acest hotel bed&breakfast se află într-un pitoresc district din San Francisco (Pacific Heights). Despre el se spune că ar fi bântuit de însăși fantoma fostei directoare a școlii.

După ce școala a fost vândută împotriva voinței sale, ea a rămas acolo și până în zilele noastre bântuie în jurul actualului hotel în stil victorian. Dacă te interesează o experiență de teroare din primul rând al sălii, rezervă camera 410, cea care a aparținut domnișoarei Mary. Ea va fi mai mult decât încântată să-ți bată pernele sau să te înghiontească în timpul nopții.

Caută zboruri ieftine Rezervă o cameră la acest hotel

Fairmont Le Château Frontenac – Quebec, Canada

Se spune că fostul guvernator Frontenac încă se plimbă în voie pe domeniul hotelului care îi poartă numele

Se spune că fostul guvernator Frontenac încă se plimbă în voie pe domeniul hotelului care îi poartă numele

Cireașa de pe tortul centrului vechi al orașului Quebec este exact acest hotel aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO și cufundat într-o istorie covârșitoare. A fost după numit guvernatorul din secolul 17 al Noii Franțe, Louis de Buade de Frontenac, care și-a dat sfârșitul aici, în 1698. 300 de ani mai târziu, oaspeții hotelului Château Frontenac raportează încă prezența guvernatorului care se plimbă prin pereți și pe întreaga proprietate a hotelului.

Caută zboruri ieftine
Rezervă o cameră la acest hotel

Stanley Hotel – Colorado, SUA

Despre Stanley Hotel se zvonește cum că ar primi câteva fantome zgomotoase pe lista oaspeților

Despre Stanley Hotel se zvonește cum că ar primi câteva fantome zgomotoase pe lista oaspeților

Dacă pretinzi că nu te dau înapoi câteva zvonuri despre fantome, rezervă biletul către Denver și pune capul pe pernele hotelului Stanley. Fiind inspirația din spatele best-sellerului de literatură horror, „Strălucirea”, acest hotel își merită pe drept cuvânt reputația terifiantă, invitându-și oaspeții la o vânătoare de fantome pe coridoarele sale, în timpul nopţilor întunecate şi geroase.

Poate preferi, totuși, să explorezi acest tărâm al groazei de unul singur. În acest caz, ai grijă la fetele care chicotesc și se perindă pe la etajul al patrulea, iar dacă joaca lor permanentă devine obositoare (sau prea înfricoșătoare), te poți întoarce oricând la parter pentru distracția din sala principală de bal. Ia aminte însă și nu te lăsa surprins dacă găsești acolo o petrecere… între fantome.

Caută zboruri ieftine Rezervă o cameră la acest hotel

Citește mai mult: