CÂȘTIGĂ o excursie în Islanda ca să vezi Aurora Boreală!

Intră în concurs acum>>>

Dacă ești în căutarea unuia dintre cele mai tari spectacole de pe glob, ai ajuns la locul potrivit.

Avem de oferit pentru două persoane norocoase șansa de a merge într-o excursie în Islanda, unde să se bucure de experiența rară și unică în viață de a vedea live Aurorele Polare. Privește, minunează-te și experimentează ceva inedit, care nu are termen de comparație!

Dar înainte de a pleca la vânătoarea de minuni eterice ale lumii, mai întâi va trebui să cauți și să găsești jetoanele momondo din jocul online ‘La vânătoare de Aurore Boreale’ și să răspunzi la întrebarea:”Tocmai ai aterizat în Islanda. Care este primul lucru pe care vrei să îl faci aici?”

Ține minte – nu există răspunsuri greșite! Vor câștiga cele mai creative, inventive și originale răspunsuri.

Ai vrea să câștigi și 1.500 de euro în plus pentru cazare? Distribuie competiția și scorul obținut de tine pe Facebook, spune-le prietenilor tăi despre concurs, și vei avea ocazia să câștigi și bonusul care să te sponsorizeze la cazarea aleasă de tine.

Ce e de făcut? Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în joc și să găsești jetoanele momondo. Eventual treci și la nivelul următor, nivelul 2, ca să descoperi spiritul animalului polar din tine!

Care e perioada de desfășurare a concursului?

Poți intra în concursul, ”La vânătoare de Aurore Boreale”, fie pe pagina noastră de web, momondo, fie direct pe pagina de Facebook, în perioada 20 noiembrie (13:00) – 30 ianuarie 2015.

Dacă voi câștiga… pot să merg în Islanda împreună cu un prieten sau membru de familie?

Sigur că da! Poți invita o persoană la alegere, care să te însoțească pe parcursul excursiei, cu condiția să călătoriți împreună și să aveți amândoi documente valabile de călătorie. Concurenții care intră în joc trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani împliniți, dar nu e nicio restricție de vârstă pentru invitați.

Pentru detalii suplimentare, citește Termenii & Condițiile concursului.

Întrebări sau sugestii? Lasă-ne un mesaj pe email.

Concursul momondo ‘La vânătoare de Aurore Boreale’ – Termeni & Condiții

1. General

1.1. Intrarea în concurs nu este condiționată de achizționarea vreunui produs. În schimb, intrarea în concurs este condiționată de acceptarea acestor termeni și condiții. Prin înscriere se consideră automat că ai citit și ai acceptat termeni și condițiile.

1.2. Organizatorul concursului este Momondo A/S, Amagertorv 19, 2, 1160 Copenhagen.

1.3. Numai versiunea din limba engleză a prezentei Termeni & Condiții are valoare juridică. Traducerea curentă este furnizată doar pentru uzul și informarea participantului. În cazul în care apar discrepanțe dintre varianta din limba engleză și varianta tradusă, respectiv limba română, varianta în limba engleză primează.

2. Condiții de participare

2.1. Pentru a se înscrie, participanții trebuie să acceseze pagina concursului, ‘La vânătoare de Aurore Boreale’, fie de pe site-ul momondo, fie prin intermediul paginii Facebook (http://www.facebook.com/momondo), sau prin pagina de site (http://vk.com/momondo). Ca înscrierea în concurs să se realizeze cu succes, participanții trebuie sa găsească virtual, în aplicația virtuală, 3 din 5 jetoane momondo, ascunse în peisajul digital, în limita de timp de 99 de secunde.

Dacă participantul găsește 3 jetoane momondo în limita de timp dintr-o singură rundă, i se va cere să completeze numele întreg, o adresă validă de email, să accepte Termenii & Condițiile și să răspundă la întrebarea de concurs. (vezi punctul 2.8.). Dacă participantul nu reușește să găsească 3 jetoane momondo în limita de timp admisă, are posibilitatea să încerce din nou, printr-un click pe ‘Distribuie, ca să încerci din nou’, unde va fi trimis înapoi la Nvelul 1 al aplicației de joc. Nu există limită la numarul de încercări.

Odată ce participantul a completat Nivelul 1 și s-a înscris în concurs, are opțiunea să continue în Nivelul 2 al jocului online ‘La vânătoare de Aurore Boreale’. Nivelul 2 nu este obligatoriu pentru participarea la concurs și nu are nici o influență asupra rezultatului concursului.

2.2. Pentru intrarea în concurs, participantul nu este obligat să dea “Like” paginii de Facebook a organizatorului Momondo, și nici să urmărească pagina comunității momondo pe VK .

2.3. Distribuirea concursului pe Facebook/VK este opțională. Prin distribuire, participantul devine eligibil pentru posibilitatea de a primi bonusul premiului concursului (vezi punctul 3.2.).

2.4. Înscrierea în concurs este permisă doar o singura dată. Dacă participantul de înscrie de mai multe ori, pentru câștigarea premiului și a bonusului se vor lua în considerare doar datele primei înscrieri.

2.5. Pot intra în concurs doar participanții care au domiciliul permanent într-una din următoarele țări: Australia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgia, Brazilia, Canada, China, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, India, Irlanda, Italia, Kazahstan, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Regatul Unit, România, Rusia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Taiwan, Turcia, Ucraina, SUA și Uzbekistan. Fiecare dintre aceste 34 de țări va fi denumită îndividual în continuare ca “țara participantă”, sau colectiv ca “țările participante”. Nu este necesar ca participantul să aibă cetățenia țării respective.

2.6. Data și ora de începere a înscrierilor în concurs este 20 noiembrie 2014, ora 0:00 a.m., ora Europei Centrale.

2.7. Data și ora limită de înscriere este pâna la 30 ianuarie 2015, ora 12:00 pm, ora Europei Centrale. Orice înscriere după această dată limită nu este eligibilă pentru intrarea în concurs.

2.8. Juriul echipei Momondo va alege câștigătorul pe criteriul creativității, în funcție de răspunsul la întrebarea de concurs: ‘Tocmai ai aterizat în Islanda. Care este primul lucru pe care vrei să îl faci aici? (fii creativ!)’ Răspunsurile trebuie să fie completate într-una din cele 15 limbi internaționale pe care organizatorul le-a numit ca fiind eligbile pentru concurs. (vezi punctul 4.1.).

2.9. Numai persoanele de peste 18 ani pot intra în concurs.

2.10. Angajații companiei și membrii familiilor acestora (inclusiv orice partener de viață), colaboratorii și terțe persoane, sau orice parte asociată profesional cu prezentul concurs, sunt excluse de la dreptul de înscriere ș participare în concurs.

2.11. Organizatorul concursului își rezervă dreptul de a verifica eligibilitatea participanților.

3. Premiul

3.1. Premiul concursului constă în două bilete de avion dus-întors la Reykjavik, Islanda (în valoare totală de maxim 3.000 de euro) destinate câștigătorului concursului și partenerului/partanerei de călătorie. Zborul de plecare se va face din cel ma apropiat aeroport convenabil în funcție de domiciliul câștigătorului.

3.2. Dacă participantul distribuie concursul mai departe în mediul online (menționat la punctul 2.3.), se va înscrie automat pentru posiblitatea de a primi bonusul premiului, în cazul în care va ieși câștigător. Bonusul constă într-un voucher în valoare de 1.500 de euro pentru cazarea pe timpul călătoriei în Islanda.

3.3. Premiul și bonusul nu sunt transferabile și pot fi utilizate doar împreună.

3.4. Nu se oferă echivalentul premiului și a bonusului în bani numerar.

3.5. Câștigătorul concursului trebuie să îl informeze pe organizator despre aeroportul preferat pentru zborul de plecare, precum și despre locația preferată pentru cazarea în Reykjavik în termen de maxim două săptămâni de la acceptarea premiului. Itinerariul excursiei poate fi ales doar pe baza criteriilor de selecție de pe site-ul momondo și nu poate depăși valoarea alocată a premiului în concurs.

3.6. Toate cheltuielile suplimentare ca urmare a primirii premiului, inclusiv taxele aferente sistemului de impozitare dintr-o anumită țară intră în responsabilitatea câștigătorului și a partenerului acestuia de călătorie, incluzând eventuale taxe de transfer dinspre și la aeroport, cheltuieli adiționale de cazare (care depășesc suma bonusului de 1.500 de euro), cheltuieli cu masa, cheltuieli curente, asigurarea medicală și de călătorie etc.

3.7. Organizatorul nu este responsabil și nu poate fi tras la răspundere pentru siguranța câștigătorului și a partenerului său pe timpul călătoriei efectuate. Asigurarea medicală și de călătorie nu sunt incluse în preț. În schimb, organizatorul recomandă câștigătorului concursului să încheie personal o asigurare de călătorie valabilă pe parcursul călătoriei în Islanda. Organizatorul nu poate fi făcut responsabil pentru eventuale anulări de zbor sau de cazare, și de accea organizatorul recomandă ca inclusiv acestea să fie acoperite de asigurarea de călătorie încheiată personal de către câștigător și partenerul/partenera acestuia.

3.8. Organzatorul își rezervă dreptul de a modifica obiectul premiului, sau a oferi un premiu alternativ de valoare egală sau mai mare, oricând pe timpul desfășurării concursului.

3.9. Câștigătorul concursului și partenerul/ partenera de călătorie sunt singurii responsabili pentru obținerea tuturor documentelor necesare de călătorie, precum pașaportul valabil sau viza.

3.10. Datorită condițiilor meteo imprevizibile, Organizatorul nu poate garanta câștigătorului concursului condiții meteo favorabile pentru a vedea Aurora Boreală pe timpul excursiei în Islanda.

4. Condițiile de acordare a premiului

4.1. Vor fi eiligibile pentru intrarea în concurs doar următoarele limbi de circulație internațională: daneza, olandeza, engleza, finlandeza, franceza, germana, italiana, norvegiana, portugheza (Portugalia), portugheza (Brazilia), russa, româna, spaniola, suedeza și turca.

4.2. Înscrierile vor fi citite de experții momondo, vorbitori nativi în limbile eligibe pentru concurs (punctul 4.1.) Experții vor selecta câte doi favoriți din fiecare țară participantă la concurs pentru lista finală din care se va alege câștigătorul concursului.

4.3. Toate înscrierile vor fi traduse în limba engleză pentru a fi evaluate de juriul concursului, format din experții de călătorie momondo.

4.4. Juriul va alege câștigătorul concursului nu mai tarziu de 7 zile de la data închiderii înscrierilor în concurs.

4.5. Câștigătorul va fi anunțat prin email nu mai târziu de 7 zile de la jurizare.

4.6. Câștigătorului îi va fi acordat premiul în termen de 6 săptămâni de la selecția sa de câtre juriu.

4.7. Câștigătorul concursului va trebui să confirme acceptarea premiului printr-o notificare trimisă prin e-mail în termen de zece zile de la anunțarea câștigătorului. În caz de neconfirmare în termenul stabilit, câștigătorul va pierde dreptul de a ridica premiul și un alt câștigător va fi selectat de către organizator.

4.8. Castigatorul premiului se angajează să participe la campaniile de publicitate care însoțesc, sau care rezultă din această promoție. Numele și fotografia Câștigătorului vor fi puse la dispoziție la cerere.

4.9. Organizatorul concursului nu poate fi făcut responsabil pentru contactarea sau acordarea premiilor către participanți, care furnizează informații neclare sau incomplete, sau pentru înscrieri pierdute, direcționate greșit, întârziate sau distruse.

5. Alte condiții

5.1. Organizatorul are dreptul de a anula sau de a modifica promoția, sau a modifica aceste reguli în orice moment înainte de încetarea concursului, prin publicarea unei astfel de modificări sau anulări pe orice site operat de organizator.

5.2. În caz de neînțelegeri, decizia organizatorului va fi definitivă și obligatorie.

5.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula sau de a retrage acest concurs în orice moment.

5.4. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru înscrierile pierdute, furate, întârziate, deteriorate sau rătăcite, sau pentru orice eroare a site-ului în timpul perioadei de concurs, pentru nici o problemă tehnică a retelelor de telefonie, a sistemelor de calculatoare, a serverelor și erorilor de sistem, a furnizorilor de acces la rețeaua de internet, a echipamentelor calculatoarelor și a software-lor, pentru eroarea oricărui e-mail sau a oricărei înscrieri care să nu fi fost primită de către Organizator din cauza defecțiunilor tehnice a traficului de date îngreunat pe Internet, sau pentru orice site web, sau orice combinație a acestora, inclusiv pentru orice prejudiciu sau deteriorare a datelor unui concurent, sau pentru orice deterioare a calculatorului personal rezultat în urma înscrierii pentru participarea la acest concurs.

5.5. Organizatorul își rezervă dreptul ca oricând să anuleze sau să suspende partea de transmitere a e-mail-urilor pe timpul concursului, dacă un virus sau vreo eroare de sistem, sau alte cauze independente de voința organizatorului, au corupt securitatea sau administrarea corespunzătoare a concursului.

5.6. Orice încercare de a deteriora în mod deliberat orice site web, sau de a submina funcționarea legitimă a acestei promoții, este o încălcare a legilor penale și civile, și în cazul unei astfel de încercări, organizatorul își rezervă dreptul de a solicita despăgubiri și daune, conform legii, inclusiv începerea urmăririi penale.

5.7. Înscrierile sunt supuse verificării și vor fi declarate invalide dacă vor fi găsite sunt neeligibile, copiate, deformate, falsificate, plagiate, modificate, sau alterate în vreun fel.

5.8. În cazul unor evenimentele care pot să apară și care fac imposibilă continuarea desfășurării concursului în sine, sau fac imposibilă acordarea premiilor, din motive independente de voința Organizatorului, Organizatorul poate la discreție abosultă să modifice regulile concursului, iar participantul este de acord că nicio responsabilitate nu se poate imputa organizatorului, ca urmare a acestor modificări datorate evenimentelor.

5.9. Organizatorul a organizat acest concurs cu bună-intenție și nu își asumă responsabilitatea cu privire la eventuale litigii legate de premii.

5.10. Participarea la concurs este gratuită. Concursul poate fi promovat și pe alte site-uri partenere.

6. Politica de confidențialitate

6.1. Organizatorul nu va furniza adresele de email către terțe persoane.

6.2. Prin înscrierea în concurs, ești de acord să primești materiale promoționale pe email din partea organizatorului. Ai dreptul să te dezabonezi din lista de newslettere și emailuri promoționale oricând, fie prin link-ul atașat la fiecare email, fie prin intermediul site-ului.

6.3. Organizatorul va folosi adresa ta de email în conformitate cu prevederile legislației în vigoare privind protecția datelor.