Sosiri Aeroport Satu Mare

Află sosirile de pe aeroportul Satu Mare în timp real

Plecări Aeroport Satu Mare

Află plecările și întârzierile de pe aeroportul Satu Mare în timp real

Informații Generale despre Aeroportul Satu Mare (SUJ)

Aeroportul Internațional din Satu Mare este unul dintre primele aeroporturi înființate în România și care sunt active și astăzi. Aeroportul a fost înființat în anul 1936 prin Decret Regal.

Principalele curse aeriene oferite de pe Aeroportul Satu Mare sunt cele spre București (TAROM) și Londra Luton (Wizz Air). Oficialii aeroportului depun eforturi ca mai multe companii aeriene low-cost să intre cu zboruri regulate și extinderea colaborărilor actuale spre destinații noi.

În prezent, aeroportul este principala poartă de intrare în regiunea istorică Maramureș. Proximitatea Aeroportului de orașele Satu Mare și Baia Mare îl fac atractiv pentru locuitorii celor două orașe.

Cei care zboară din Satu Mare se pot bucura de legăturile cu escală prin București oferite de către TAROM, cele două curse pe zi ajutând mult în acest sens. Astfel fie că zburați din Satu Mare către Paris sau către AmsterdamMadridBarcelona sau Bruxelles găsiți legături suficiente.

 

Cum ajung la aeroportul din Satu Mare?

Aeroportul este situat la o distanță de aproximativ 10 kilometri de Satu Mare, pe drumul spre Zalău.

Cea mai bună variantă de a ajunge la Aeroportul Satu Mare este cu mașina sau cu taxiul. Din păcate nu există legături directe cu autobuzul spre oraș.

Închirieri auto din Satu Mare

Prețurile pentru a închiria o mașină sunt între 20-50 euro/zi.

Click aici pentru a compara furnizorii de servicii rent a car.

Parcare aeroport Satu Mare

Aeroportul Satu Mare dispune de parcare generoasă pentru cei care doresc să aștepte pasagerii. Parcarea este gratuită atât în interiorul aeroportului cât și în parcarea din exteriorul aeroportului.