DescoperăSfaturi de călătorie

Oferte Revelion 2020

Meriți să vezi locuri noi și să iei contact cu alte culturi, pentru a începe anul viitor cu și mai multă poftă de călătorit!

Așa că am ales pentru tine cele mai bune oferte de revelion, dar poți să îți personalizezi suplimentar datele de călătorie și cazările astfel încât să te bucuri de o vacanță așa cum îți dorești.

Oferte cu plecare din București

Destinație Preț/persoană Date călătorie Rezervare zbor Rezervare cazare
Zboruri Timișoara

34€

29 Dec – 04 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Milano

44€

12 Dec – 01 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Berlin

48€

26 Dec – 03 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Viena

49€

31 Dec – 06 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Roma

50€

27 Dec – 04 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Londra

58€

22 Dec – 01 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Atena

76€

28 Dec – 06 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Munchen

119€

31 Dec – 06 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Praga

136€

26 Dec – 05 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
City Break Varșovia

159€

08 Nov – 12 Nov
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Marrakech

284€

30 Dec – 06 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Dubai

394€

26 Dec – 05 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri New York

523€

25 Dec – 06 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Tokyo

563€

30 Dec – 10 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare
Zboruri Los Angeles

730€

25 Dec – 04 Ian
Rezervă zbor
Rezervă cazare


Destinații romantice pentru un revelion în doi

Persoanele speciale merită momente speciale. După un an în care activitățile profesionale ți-au răpit din timpul pe care ți-ai fi dorit să îl petreci alături de persoana iubită, vine momentul să lași totul în urmă și să vă bucurați de câteva zile într-un cadru perfect. Desigur, perfecțiunea este subiectivă, deci vei alege locația potrivită pentru voi doi.

Revelion Paris


Atmosfera încântătoare din capitala franceză vă va face să vă simțiți ca doi adolescenți îndrăgostiți, înconjurați de oameni mari în asentimentul vostru. Cafenele cochete, vestimentație șic, muzică romantică pretutindeni și gastronomie a-la-carte. Paris, mon amour!

Revelion Budapesta


Dacă vrei să te bucuri de noblețea rămasă din timpurile Imperiului Austro-Ungar, dar și de căldura din inimile oamenilor care îți urează bun-venit, îți recomandăm să vizitezi Budapesta. Indiferent pe ce mal al Dunării vrei să te plimbi, imaginile superbe îți vor face vacanța mai frumoasă.

Revelion Praga


Praga este deja renumită pentru atmosfera creată în perioada sărbătorilor de iarnă, prin urmare poți petrece un revelion minunat alături de perechea ta, simțindu-vă în centrul atenției tot timpul. Centrul istoric vă va umple după-amiezile, iar restaurantele vă vor atrage pentru cine deosebite.

Revelion Veneția


Pentru a umple la maximum bateriile relației voastre poți petrece revelionul în Veneția. Plimbările cu gondola, mic-dejunul într-o cafenea romantică sau în camera de hotel cu design specific epocii care a făcut orașul celebru, toate acestea vă vor rămâne întipărite în memorie pentru mult timp, pentru că vă vor fi făcut să vă simțiți într-o lună de miere continuă.

Destinații pentru o petrecere de neuitat de Revelion 2020

Pentru cei mai mulți dintre noi noaptea dintre ani înseamnă o petrecere memorabilă, pe care să ne-o amintim tot anul care urmează. Ne adunăm prietenii de prin diferite colțuri ale lumii și încercăm să ne bucurăm de o noapte sau mai multe împreună, așa cum ne-am imaginat tot anul că o vom face. Sigur că proviziile sunt importante. Dar mult mai importantă este locația! Ne dorim să fie un loc special, care va însemna ceva pentru fiecare dintre noi. Și chiar va fi așa!

Revelion Barcelona


Orașul spaniol în care nu îți va lipsi nimic din cultura europeană vibrează de mulți ani pe ritmurile diferite ale muzicii provenite din cele mai petrecărețe zone ale lumii. Fiecare colt al Barcelonei, căci despre ea vorbim, este atent aranjat în așa fel încât să citești o poveste privindu-l, dar, mai ales, să simți bucuria ce zace în sufletul catalanilor dintotdeauna. Petrecerea nu se termină niciodată, doar ia o pauză pentru make-up și revine.

Revelion Cracovia


O petrecere într-un cadru ce își prezintă istoria pe fiecare cărămidă îți trezește poftele și te face să eliberezi tot stresul acumulat în anul ce a trecut. Centrul vechi din Cracovia adună în fiecare an mii de studenți, mii de turiști și alte câteva zeci de petreceri memorabile ce au loc simultan! Dacă îți place muzica electronica nu poți rata o petrecere în orașul polonez, mai ales dacă îți place să împarți bucuria cu oameni care simt aceleași lucruri ca și tine! Iar zloții nici măcar nu există!

Revelion Londra


Chiar dacă aristocrația se definește în capitala regatului, tinerii cu chef de distracție nu se lasă intimidați deloc. An de an, Londra atrage tineri din toate colțurile lumii pentru petreceri de revelion de întipărit în minte pentru mult timp. Petreceri tematice, muzică pentru absolut toate gusturile, dar mai ales voie bună cât să alunge ploaia din casa în care stă tot anul, sunt atracțiile față de care nu rezistă petrecăreții din împrejurimi. În fond, în Londra se vede cel mai bine că lumea nu este chiar atât de mare!

Destinații perfecte pentru un revelion cu familia

Știm că a fost un an încărcat. Dar știm și că timpul petrecut în familie este cel mai important. Așa că vrem să te ajutăm să îl faci să conteze, petrecându-l în locuri memorabile. Pentru ei contează doar să fiți împreună, dar sigur o locație potrivită întipărește amintirile mai adânc. Chiar dacă va fi trecut Crăciunul, asta nu înseamnă că nu mai sunt cadouri de primit!

Revelion Disneyland


Toți copiii visează o zi în compania personajelor din desenele animate preferate. Prin urmare, bucuria unei zile petrecute în Disneyland Paris va fi greu de egalat în alte parcuri tematice din Europa. Cu siguranță au fost suficient de cuminți încât să merite asta!

Revelion Atena


Chiar dacă va fi vacanță, copiii nu se dau în lături de la învățat lucruri noi, dacă sunt prezentate într-un mod interesant! Iar poveștile zeilor din Olimp sunt mai mult decât interesante, mai ales descoperite în familie, cu multe zâmbete! Timpul de calitate petrecut împreună în Atena va recompensa anul agitat care va fi trecut, iar „joaca de-a zeii la ei acasă” va aduce multă bucurie în inimi. Unde mai pui că toate luptele lui Hercule se termină cu îmbrațișări!

Revelion Viena


Poveștile cu prinți și prințese sunt mult mai aproape decât par! Palatul Schönbrunn din Viena vă va duce pe toți în lumea prințesei Sisi și a prințului Franz, unde puteți să exersați protocolul regal și să vă distrați copios. Labirintul și grădinile palatului vor împlini vizita, iar promenada vă va oferi cele mai reușite poze de familie!

Revelion Istanbul


Când alegi să petreci o zi într-un parc de distracții nu poți da greș! Vialand din Istanbul atrage mii de turiști în fiecare zi și oferă, pe lângă atracțiile specifice unui parc de distracții, un mall cu prețuri imbatabile, pentru mulțumirea întregii familii. Poți servi masa în cadrul complexului, după care poți continua distracția până la epuizarea energiei acumulate pe parcursul anului ce se va fi încheiat!

Destinații exotice de revelion

Uneori, revelionul nu înseamnă doar zăpadă și săniuș. Vacanța de iarnă poate include și plajă, ochelari de soare și petreceri în piscină. Vacanțele în locuri mai îndepărtate au un farmec aparte, mai ales datorită diferențelor de temperatură și de culori ale peisajului. Albul zăpezii poate fi înlocuit de auriul nisipului, la fel cum o piscină luminată poate înlocui cabana de lemn în timpul nopții dintre ani.

Revelion Bangkok, Thailanda


Dacă în locul petrecerii zgomotoase preferi un masaj într-un ambient relaxant, atunci avem pentru tine destinația perfectă: Thailanda. Renumită pentru diversitatea tratamentelor corporale, îți va reîncărca baterile pentru un nou an, așa cum ai nevoie. Dacă vrei să te relaxezi și prin o sesiune de shopping, Bangkok te așteaptă cu o bogăție de centre comerciale cu oferte cât mai atrăgătoare iar în Phuket vei regăsi vestitele petreceri pe plajă de la trecerea dintre ani, fie că vei alege stațiunea Patong sau mai liniștita stațiune Karon.

Revelion Havana, Cuba


Revelionul este semnul cel mai clar al trecerii timpului, dar dacă vrei să te întorci cu câteva zeci de ani în urmă, poți vizita Cuba, o țară peste care ultimele decade nu au lăsat nicio urmă. Dincolo de mașinile desprinse din cărțile cu poze vechi, vei putea să te bucuri și de căldura sufletească a localnicilor, care nu a fost afectată de invazia tehnologiei. Iar dacă ai chef de o petrecere latină, nu ai putea să găsești un loc mai bun decât Havana!

Revelion Maroc


Există un loc în care Moș Crăciun este nevoit să renunțe la costumul gros și să înlocuiască sania trasă de reni, cu o cămilă fără nas roșu. Maroc te așteaptă să te bucuri de temperaturile mult mai confortabile decât acasă, iar dacă nu ții atât de mult la spectacolul de artificii, ai putea să îl înlocuiești cu spectacolul stelelor într-o noapte în deșert. Îți promitem că bucuria este la fel de mare!

Revino pe această pagină în fiecare zi, pentru a descoperi cele mai noi oferte care îți pot face vacanța mai frumoasă beneficiind de cele mai mici prețuri!

momondo este un motor de căutare gratuit pentru bilete de avion și hoteluri. Comparăm mii de zboruri de la peste 1000 de companii aeriene (inclusiv lowcost) și agenții de turism pentru ca tu să obții întotdeauna cel mai mic preț.

Cum au fost găsite ofertele?

Motorul nostru de căutare te ajută să compari toate ofertele pentru zboruri și hoteluri, iar colaboratorii noștri folosesc motorul de căutare împreună cu cunoștințele avansate de flight hacking pentru a descoperi care sunt cele mai bune promoții.

Important! Prețurile biletelor de avion se pot modifica oricând. Momondo este un comparator de prețuri gratuit și nu poate garanta valabilitatea tarifelor. Dacă observi un preț convenabil, nu ezita și rezervă biletul cât mai repede.

Cum pot rezerva biletele de avion?

Pentru a rezerva biletele de avion, trebuie să efectuezi o căutare, apoi să apeși pe butonul verde ‘Vezi Oferta’. Vei fi trimis către compania aeriană sau agenția de turism cu cel mai mic preț (Exemple: Vola, Avion.ro, Bravofly, Ryanair, BlueAir etc.).

Pe site-ul companiei respective va trebui să introduci datele pasagerilor și să efectuezi plata cu cardul sau transfer bancar (dacă este disponibil). Verifică încă o dată detaliile zborului, pentru a evita orice fel de eroare.

Cum pot rezerva hoteluri?

Pentru a rezerva un hotel, procedeul este similar, doar că furnizorii de rezervări sunt diferiți (Booking.com, Agoda, Amoma, Priceline etc.). În cazul hotelurilor, unii furnizori adaugă o taxă suplimentară în funcție de modalitatea de plată aleasă. Verifică încă o dată prețul final, înainte de a finaliza plata.

Vacanță plăcută!