concurs video

Deschide-ți lumea în fața celorlalți oameni, iar ei vor face la fel. Realizează un video din locul tău preferat și câștigă o călătorie de neuitat

#myworldmomondo

Concursul a luat sfârșit

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a descoperi video-urile trimise de câștigători.

#myworldmomondo

Participă acum!

Încarcă pe Instagram un video cu locul tău preferat sau folosind formularul pe care îl poți găsi mai jos sau pe pagina noastră de Facebook. Spune-ne ce te face să îl iubești și menționează unde se află. Dacă folosești Instagram, folosește #myworldmomondo, dă-ne tag @momondo și asigură-te că profilul tău este public, așa încât noi să-ți putem vedea clipul.

Deadline-ul este 31 august 2017, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 5 septembrie 2017.

Citește termenii și condițiile

4 sfaturi pentru un video perfect

Propune-ți să îi inspiri pe ceilalți cu un video colorat, autentic și cât mai diferit de cele care se postează în fiecare zi. Atunci când selectezi video-ul, ia aminte la aceste sfaturi:

Nu contează dacă este un clip vechi sau nou și nici dacă e filmat cu telefonul sau cu o cameră profesionistă

Determină-i pe cei care văd clipul să își dorească să plece imediat către locul respectiv

Încearcă să cuprinzi localnicii și călătorii în acțiune în locul tău preferat

Ține camera fixă - pentru a surprinde acțiunea care se desfășoară în fața ta

Lasă-te inspirat

Privește aceste clipuri din diferite colțuri de lume și lasă-te inspirat. Cine știe, poate vei ajunge să le vizitezi mai repede decât crezi!

Let's Open Our World

Welcome to My World este parte din campania Let's Open Our World – o invitație care să te determine să depășești granițele, să accepți diferențele și să deschizi lumea.

momondo, motorul de căutare gratuit și independent, a fost fondat plecând de la convingerea că toți oamenii ar trebui să poată călători, să poată cunoaște alți oameni, să poată descoperi noi culturi și religii. Călătoriile îi fac pe oameni mai deschiși și mai toleranți, deoarece atunci când ai o experiență diferită și tu începi să vezi lucrurile diferit.

Citește mai multe despre cum putem deschide lumea împreună pe letsopenourworld.ro, și cunoaște alți călători open-minded pe Facebook.

Feedback
Cookies
momondo.ro foloseste cookies
Citește mai mult