#myworldmomondo

Distribuie locul tău favorit din lume

Împărtășește lumea ta

Cu toții avem locuri preferate pe lumea aceasta. Nu contează dacă e vorba de un loc de peste drum sau dacă este pe partea cealaltă a lumii: pur și simplu este locul tău prefarat. Distribuie această senzație și arată-ne locul tău preferat.

Folosește hashtagul #myworldmomondo atunci când distribui o fotografie pe Instagram sau Facebook și am putea să le arătăm și celorlalți locul tău preferat. Așa ne vei ajuta să îi inspirăm și pe alți călători cu locurile tale preferate.

Continuă să distribui

Suntem impresionați de toate pozele și videoclipurile superbe pe care le-ați distribuit cu locurile voastre preferate. Așteptăm cu nerăbdare să vedem mai multe din lumea ta.

Citește termenii și condițiile

4 sfaturi grozave

Caută în pozele tale să găsești ceva autentic și colorat, ceva care iese pur și simplu „din mulțime”

Nu contează dacă este un clip vechi sau nou și nici dacă e filmat cu telefonul sau cu o cameră profesionistă

Determină-i pe cei care văd clipul să își dorească să plece imediat către locul respectiv

Încearcă să cuprinzi localnicii și călătorii în acțiune în locul tău preferat

Ține camera nemișcată - lasă acțiunea să se desfășoare chiar în fața ta

Lasă-te inspirat

Privește aceste poze și videoclipuri din diferite colțuri de lume și lasă-te inspirat. Cine știe, poate vei ajunge să le vizitezi mai repede decât crezi!

Let's Open Our World

Welcome to My World este parte din campania Let's Open Our World – o invitație care să te determine să depășești granițele, să accepți diferențele și să deschizi lumea.

momondo, motorul de căutare gratuit și independent, a fost fondat plecând de la convingerea că toți oamenii ar trebui să poată călători, să poată cunoaște alți oameni, să poată descoperi noi culturi și religii. Călătoriile îi fac pe oameni mai deschiși și mai toleranți, deoarece atunci când ai o experiență diferită și tu începi să vezi lucrurile diferit.

Citește mai multe despre cum putem deschide lumea împreună pe letsopenourworld.ro, și cunoaște alți călători open-minded pe Facebook.

Feedback
Cookies
momondo.ro foloseste cookies
Citește mai mult