Despre noi

Să călătorești înseamnă să îți depășești granițele și limitele de orice fel. Prin călătorii îți hrănești acea scanteie interioară de curiozitate firească, ce ne împinge să explorăm lumea de mici. Ne împinge să căutăm mereu moduri noi, prin care să privim lumea din unghiuri diferite în fiecare zi. Să descoperim locuri noi. Oameni . Chipuri. Gesturi . O întreagă lume a ocaziilor imprevizibile.

în 2006, un mic grup de programatori danezi, bine pregătiți și dedicați, și-au unit forțele și abilitățile pentru o misiune: de a dezvălui lumea. S-au simțit provocați în a contesta dogmele existente ale industriei de zbor și au creat momondo : un motor de căutare liber, independent, pentru achiziționarea biletelor de avion on-line, oferind transparență totală a prețului pe piață. Punând împreună de la fiecare dintre ei: experiența înalt-calificată în limbaje de programare, cu abilitățile de a construi roboți și cu cea de dezvoltare a aplicațiilor software, au reușit să ofere oamenilor posibilitatea de a-și lista cu acuratețe, în mod nemanipulat de schema de promovare a companiilor, toate prețurile de zbor din toată lumea. și au pus-o la dispoziția tuturor.

momondo e construit pe baza unei combinații rare dintre uman și tehnologie, fiind inspirat de fondatorul și antreprenorul danez, Thorvald Stigsen, care dispune de un amestesc pitoresc de intuiție creativă și abilități matematice, cu rădăcini în experiența sa din programare și din teatrul modern. Ambiția a fost și încă este de a crea un brand la nivel internațional - nu doar o o aplicație funcțională precum a majorității concurenților - ci un univers de călătorie îndrăzneț și colorat care să unească utilizatorii și să le insufle cunoașterea lumii față în față.

Căutarea informațiilor de călătorie nu este doar o chestiune ce ține de baza de date, ține de a aduce aceste date la viață: atribuindu-le o voce, un ton, o culoare și o expresie, transformându-le în perspective care să ne deschidă ochii către noi posibilități și drumuri de aventură.

Nu în ultimul rând este vorba despre oameni. Despre a aduce oamenii împreună pentru a face schimb de idei noi și de a împărtăși povești autentice. Nimic nu se compară cu a fi efectiv acolo și a ne privi în ochi...


Nota

momondo nu este agentie de turism si nu vinde bilete. Daca ai intrebari referitoare la rezervari, te rugam sa contactezi agentia de turism sau compania aeriana.

Contact

Sediu momondo A/S
Løvstræde 1
DK-1152 Copenhagen K
Danemarca
Telefon: +45 7878 8120 (număr internațional cu tarif normal)

Dacă dorești să ne trimiti feedback sau ai întrebări legate de site-ul nostru, te rugăm să ne contactezi la feedback@momondo.ro

Date de înregistrare ale companieiDanemarca, CVR 20181397

Feedback
Cookies
momondo.ro foloseste cookies
Citește mai mult